2 kids and an island in the sun

2 kinderen en een eiland in de zon


L'ile de beauté oftewel Corsica is dit jaar onze zomerbestemming. Een tijd om enkele van mijn jeugdherinneringen opnieuw te creëren met Arnaud, Elliott en Bonnie. En een paar dagen afspreken met mijn ouders en mijn zus en haar gezin.

 

Stel je een mix voor van ongerepte stranden, verbazingwekkende kustroutes, prachtige kleine dorpjes, indrukwekkende bergtoppen en verfrissende natuurlijke bergpoelen, allemaal op één klein eiland (dat je natuurlijk moet delen met andere toeristen, vooral tijdens het hoogseizoen).

 

Ik geniet van het plannen van reizen en doe maanden van tevoren veel onderzoek. Het gaat echter nooit helemaal zoals gepland en dat is oké. Vanwege de hitte doen we het extra rustig aan en blijven we in de buurt van waterbronnen. Het allerbelangrijkste is dat we als gezin quality time doorbrengen, weg van de dagelijkse drukte.

 

Hier zijn mijn musthaves voor de zomer met deze in mijn top 3 :

 

  1. Een grote inbakerdoek : ik heb geen baby's meer, maar gebruik ze nog steeds, vooral als ik op reis ben. Het is de perfecte lichte deken, kleine handdoek of sjaal.
  2. De multifunctionele crème van Karma Mama (babybillenbalsem): een extra voedende crème bij droge plekjes of huiduitslag.
  3. Zakjes : Ik heb een obsessie met zakjes en elk zakje heeft zijn functie, ook al is dat niet voor iedereen duidelijk.

 

Geniet van de zomer!

 

En tot heel snel,

Anne

XXX