Over ons

Wat in 2016 begon als een baby & kid conceptstore, groeide geleidelijk uit tot een echte FAMILY HAPPENING. Wij selecteren onze merken zorgvuldig om u een unieke ervaring te bieden. Onze filosofie is om te zoeken naar pure kwaliteitsproducten met een twist. Dit is een never ending en boeiende reis: het vinden van nieuwe merken en producten die je nieuwsgierig houden. Elke keer dat u onze winkel bezoekt of door onze webshop bladert, ontdekt u dus iets nieuws.

Wat kun je vinden bij Teddy? Kindermode (0-9j), iets voor jezelf (hem, haar, oud, jong), musthaves voor een gezellig huis, leuke knutsel- en spelletjes en zelfs out-of-the-box babylijstjes.
Wie zijn wij?

 

Hallo, ik ben Anne. Ik ben altijd een beetje avontuurlijk geweest en aangetrokken om buiten de gebaande paden te treden. Na 1,5 jaar rond de wereld te hebben gereisd met mijn man Arnaud en de geboorte van ons eerste kind Elliott in april 2015, heb ik eindelijk gevonden wat ik moest doen en belangrijker nog wat mij gelukkig maakte. Het idee ontstond in de zomer van 2015, toen Elliott nog maar een paar maanden oud was. In maart 2016 kwam TEDDY tot leven. Met Elliott als mijn eerste muze en alles wat ik om me heen zie als mijn inspiratie, omarm ik deze spannende reis en volg ik mijn hart bij elke beslissing die ik neem. Onze lieve kleine Bonnie kwam in december 2018 bij de Teddy-familie. In een oogwenk brengt het ons naar vandaag. Een bedrijf starten als nieuwe moeder en vrouw bracht zeker veel uitdagingen met zich mee, veel ups en downs… maar uiteindelijk ben ik nog steeds blij dat ik deze sprong in het diepe heb gemaakt. Vandaag heb ik echt het gevoel dat we de Teddy-familiewinkel aan het creëren zijn, zoals het altijd bedoeld was! En meer dan ooit voel ik mij gedreven door mijn passie voor reizen en (willekeurige) creatieve projecten.

Ik ben Charlotte. Recht door zee, altijd vertrouwend op mijn buikgevoel en gepassioneerd over alles waar ik mijn zinnen op zet. Ik omring mezelf met muziek, fotografie, het zoeken naar creatieve uitlaatkleppen en het volgen van wegen die niet altijd conventioneel lijken. Die omzwervingen hebben mij precies gebracht waar ik moet zijn, samen met mijn grote liefde Louis, 2 jongens Jack & Marlo en onze eigenzinnige hond Kiwi. Sinds 2020 heb ik mijn plek gevonden bij Teddy waar het mogelijk is om een ​​unieke, persoonlijke wereld te creëren met onze kinderen en passies als inspiratie voor alles. En terwijl wij blijven evolueren, doet Teddy dat ook. Dit jaar zijn we van een baby & kid conceptstore naar Teddy the family conceptstore gegaan. Met een duidelijke weg voor ogen, kan ik niet wachten om onze visie nog verder te verfijnen.
Liefs,
Anne & Charlotte