About us: this is Anne.

Over ons: dit is Anne.

Hallo, ik ben Anne. Ik ben altijd een beetje avontuurlijk geweest en aangetrokken om buiten de gebaande paden te treden. Na 1,5 jaar rond de wereld te hebben gereisd met mijn man Arnaud en de geboorte van ons eerste kind Elliott in april 2015, heb ik eindelijk gevonden wat ik moest doen en belangrijker nog wat mij gelukkig maakte. Het idee ontstond in de zomer van 2015, toen Elliott nog maar een paar maanden oud was. In maart 2016 kwam TEDDY tot leven. Met Elliott als mijn eerste muze en alles wat ik om me heen zie als mijn inspiratie, omarm ik deze spannende reis en volg ik mijn hart bij elke beslissing die ik neem. De lieve kleine Bonnie kwam in december 2018 bij onze Teddy-familie. In een oogwenk brengt het ons naar vandaag. Een bedrijf starten als nieuwe moeder en vrouw bracht zeker veel uitdagingen met zich mee, veel ups en downs… maar uiteindelijk ben ik nog steeds blij dat ik deze sprong in het diepe heb gemaakt. Vandaag heb ik echt het gevoel dat we de Teddy-familiewinkel aan het creëren zijn, zoals het altijd bedoeld was! En meer dan ooit voel ik mij gedreven door mijn passie voor reizen en (willekeurige) creatieve projecten.
Kent u het verhaal achter ons logo en beeldmateriaal? Ik werd verliefd op de prachtige natuur, de kleuren, de majestueuze dieren terwijl ik met mijn nu echtgenoot roadtripte door de nationale parken Grand Teton en Yellowstone. De kleine beer verscheen 10 jaar geleden voor het eerst op ons trouwaankondiging en opnieuw op de geboortekaartjes van onze kinderen. Een verhaal dat ons nauw aan het hart ligt.
Veel liefde,
Anne
MIJN TOP 5 VAN HET MOMENT:
1. Trui Astro (90€).