Take care of your skin.

Verzorg je huid.

De zomer is in volle gang! Laten we niet vergeten om gehydrateerd te blijven en onze huid extra te verzorgen . We hebben een mooi assortiment huidverzorgingsproducten die de benodigdheden voor het hele gezin dekken. Onze 3 merken ( Minois Paris, Karma Mama & Kenkô ) hebben elk een zeer kenmerkende & heerlijke geur, waardoor we thuis graag afwisselen.
Meerdere jaren onze enige huidverzorgingsmerk. De producten hebben een delicate geur van oranjebloesem waar je gewoon verliefd op wordt. Een perfecte lijn natuurlijke producten voor het hele gezin, geschikt vanaf de geboorte en gemaakt in Frankrijk volgens de hoogste normen. Dit zijn onze top 3 favorieten:
3. Zachte zeep // 12€
Karma Mama, een natuur om te koesteren, is meer dan een huidverzorgingsmerk, het wil in contact komen met ouders die op zoek zijn naar een meer verantwoorde levensstijl en zich bewust zijn van het belang van natuurlijke verzorgingsproducten. De geur is een heerlijke mix van zoete sinaasappel, lavendel en kamillebloesem. Dit zijn onze top 3 favorieten:
1. Multifunctionele crème (balsem voor babybilletjes) // 22€
2. Milde shampoo // 19,50€
3. Mooie lichaamsolie // 30€
De intuïtieve herkenning tussen moeder en kind is vertaald in een verzorgingslijn waarin formulering en geurnoten nauw met elkaar verbonden zijn. Een geur van abrikoos & jojoba voor altijd verweven met de mooie herinneringen aan het moederschap. Gemaakt door moeders, met moeders, voor moeders – en hun kleintjes. Dit zijn onze top 3 favorieten:
1. Geschenkset liefdesbrief aan een moeder (lichaamsolie + romige wasbeurt) // 44€
2. Geschenkset babybubbel (lichaamsolie + creamy wash + badolie) // 49,50€
Vriendelijke groeten,
Anne & Charlotte